Moder Maas Natuurgeneeskunde

kracht uit de natuur

Hoe kan ik u helpen

Ik kan op twee manieren voor u van betekenis zijn:


Persoonlijke begeleiding

1) Het kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is belangrijk, omdat we dan samen kunnen beoordelen of ik iets voor u kan betekenen. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kan ik uw zoektocht naar de voor u juiste hulp misschien korter maken door u door te verwijzen naar een collega. Een kennismakingsgesprek  is geheel gratis en vrijblijvend.

 

Links op de pagina treft u meer informatie over de specifieke behandelingen. Wat al deze behandelingen met elkaar delen is, dat natuurgeneeskunde de basis vormt. Vanuit deze basis ga ik met u als 'heel' persoon aan de slag.

De 'klik'

Een kennismakingsgesprek is  belangrijk, om duidelijk krijgen wat uw klachten zijn, en hoe ik bij uw specifieke klachten kan helpen. Sluit dit aan bij uw wensen, dan maken we een afspraak voor intakegesprek. U krijgt dan een anamneseformulier mee dat u thuis kunt invullen (kan ook digitaal via de mail). (geprint of digitaal verstuurd naar uw e-mail adres). Het formulier kunt u thuis invullen en naar mij verzenden via post of e-mail.

 

2) Het intake gesprek

 

De eerste afspraak is een intake gesprek, tijdens dit gesprek brengen we gezamenlijk uw medische geschiedenis en uw huidige klachten in beeld daarbij maken we gebruik van de anamnese.

 

Vervolgens bespreken we de passende behandelmethode(n) en stellen we in overleg uw behandelplan op met daarin:

 

  • Uw huidige klacht (waar hebt u nu het meest last van);
  • Uw huidige doel (wat wilt u bereiken, wat is haalbaar);
  • Welke behandeling(en) er toegepast word(t)en;
  • Evaluatie moment (zijn er voldoende verbeteringen), is dit de juiste aanpak (dient het behandelplan bijgesteld te worden?).
  • Het aantal behandelingen dat benodigd is, voor het behalen van uw behandeldoel.

Het intake gesprek zal naar verwachting ongeveer 90 minuten gaan duren.

 

3) Vervolgbehandelingen

Aan de hand van het behandelplan kunnen er 1 of meerdere vervolgbehandelingen plaatsvinden. Deze duren naar verwachting tussen de 45-60 minuten. 

Kaart
E-mail
Info