Moder Maas Natuurgeneeskunde

kracht uit de natuur

Praktijkruimte Moder Maas Natuurgeneeskunde

Sfeer en inrichting

Om mijn praktijk dicht bij mij te houden heb ik er voor gekozen om deze aan huis in te richten. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in de praktijk. Daarom heb ik gekozen voor een huiselijk uiterlijk en een zachte kleurstelling. Met mijn praktijk wil ik u het gevoel alsof u in een huiskamer bent. Een huiskamer waarin ik u zich welkom, veilig en op uw gemak kunt voelen.

Faciliteiten

Binnen de praktijk heb ik bewust geen aparte wachtruimte ingericht: ik plan de afspraken met ruime tussenpozen in zodat wachten niet nodig is. Dit vindt ik belangrijk ook voor mezelf omdat ik met een leeg hoofd en vol in de energie u mijn aandacht wil schenken. Mijn praktijk is volledig toegankelijk voor een rolstoel. Toilet is aanwezig. 


 

Kaart
E-mail
Info