Moder Maas Natuurgeneeskunde

kracht uit de natuur

Medicinale Cannabis uit de ban, in de apotheek 

juni 2015

Het wordt steeds duidelijker, cannabis helpt zieke mensen.

Steeds meer mensen gebruiken medicinale cannabis olie als geneesmiddel. Bij sommige vormen van staar, bij kanker als middel tegen misselijkheid bij Chemo, als natuurlijke pijnstiller bij chronische pijn, lijkt het effectief te werken.

Het is, gezien de kosten van de chemische middelen en de algehele kosten van medicijnen onlogisch dat de politiek nog steeds vasthoud aan een verbod op medicinale cannabis.

Het wordt wel oogluikend toegestaan en je kunt intussen via internet cannabis olie kopen, maar dat haalt het nog niet uit de illegale sfeer.

Mijn moeder is langdurig ziek en heeft naar aanleiding van haar klachten chronisch pijn. Chemicaliën worden door de ziektekosten verzekering vergoed, pijnpleisters (chemische cocaïne) ook maar natuurlijke Cannabis olie moet ze van haar pensioentje zelf maar betalen.

Nou vraag ik u, we klagen allemaal dat de verzekering steeds minder medicijnen vergoed. De verzekeringen klagen dat de kosten te hoog oplopen. Waarom dan in vredes naam niet de juiste (laag THC gehalte) Cannabis planten (waar je niet HIGH van wordt) telen in Nederlandse kassen, onder toezicht van de staat, en mensen op een natuurlijke gezonde manier helpen?

Daar kan ik me nou zo vreselijk boos om maken.

WAT IS NOU EIGENLIJK HET PROBLEEM!!!

         

Dit is voor iedereen (behalve de chemische industrie) een WIN situatie. Maar vooral voor de mensen die dagdagelijks in ellende moeten leven, of kiezen voor “echte medicijnen” met alle bijwerkingen van dien. 

Kaart
E-mail
Info