Moder Maas Natuurgeneeskunde

kracht uit de natuur

Reiki - individuele behandeling

Wat is Reiki en hoe werkt het?

 

Reiki is een therapie gebaseerd op handoplegging:

  • Een helingsmethode die gebruik maakt van universele energie;
  • Zachte en liefdevolle methode van helen die zelfstandig werkt, maar ook;
  • Heel goed met andere geneesmethoden te combineren is zoals bijvoorbeeld met kristaltherapie, edelsteen therapie, chakra en kleurentherapie, enz.

Voor wie is Reiki bedoeld?

Reiki is voor iedereen die even tijd voor zichzelf wil nemen, voor iedereen die fysieke, energetische of emotionele klachten heeft, voor chronische klachten, voor pijnklachten, enz.

 Waarom geef ik Reiki

Ik weet nog hoe ik me voelde toen ik mijn eerste reiki behandeling kreeg; het was best een beetje spannend zo’n energie behandeling. 20 Jaar geleden was dat nog vreemd, tegenwoordig is het veel normaler.
Ik was best benieuwd hoe ik dat zou vinden. Mijn behandelaar zei, “ga maar op tafel liggen” en ik dacht nu gaat het gebeuren. Achteraf was ik blij dat ik het gedaan had, de gehele behandeling was zo zacht en liefdevol, dat alle stress en spanning gewoon van mij afgleed, ik kon loslaten en dat voelde goed.
Na deze ervaring wilde ik het zelf leren om zo ook mijn omgeving te kunnen helpen.

Dat is wie ik ben.

Als ik iets waardevols beleefd (lees ontdekt) heb, gun ik de mensen om mij heen ook verlichting en wil ik mijn beleving en de opgedane kennis graag delen.
Ik zal nooit iemand iets opdringen maar ik zal wel vertellen hoe ik dingen beleef.


Reiki Inwijdingen in het Usui-systeem

Indien u, na het ervaren van een of meerdere behandeling(en) interesse heeft om zelf Reiki behandelingen te kunnen geven, klik dan op de link Reiki inwijding voor meer informatie.

Kaart
E-mail
Info