Moder Maas Natuurgeneeskunde

kracht uit de natuur

Kristal of edelsteen behandeling

Wat is het?

Alle, door de natuur voortgebrachte stoffen, bezitten een eigen vibratie en kracht. Van deze vibratie en kracht wordt, door de mens, al sinds het ontstaan van de mensheid gebruik gemaakt voor bepaalde doeleinden.

Edelstenen en kristallen hebben een groot vermogen om licht te absorberen, te weerkaatsen en uit te stralen. Zij vormen velden van stabiele energie die de stroom van vitale levenskracht in de fysieke  anatomie van de mens vergroten. Wanneer deze stabiele energie of kristal -resonantie op een  gefocuste manier wordt toegepast op niet goed functionerende energiesystemen, worden de stabiliteit en de balans ervan holistisch hersteld. Dat kan leiden tot opheffing van ziekten, herstructurering van processen en vergroting van balans


Voor wie is kristal of edelsteen behandeling bedoeld?

Kristal therapie werkt bij alle processen en alle klachten effectief.  Het werkt ook bij elke vorm van behandeling ondersteunend. Kristal of edelsteen behandelingen kunnen op zichzelf helend werken en daarnaast kan ook een medische behandeling of operatie door edelsteen therapie ondersteund worden. ontwikkel of groeiprocessen laten zich heel goed ondersteunen met edelstenen.

Kristal of edelsteen behandeling en het behandelplan

Voor de behandeling ligt u bij voorkeur op de behandelbank, maar een stoelbehandeling is ook goed mogelijk.

Tijdens de kristal of edelsteen behandeling worden er diverse (half) edelstenen op het lichaam en/of om het lichaam heen geplaatst.  Welke stenen er gebruikt worden en op welke plekken ze geplaatst worden is afhankelijk van uw klachten. Indien nodig krijgt u na de behandeling een flesje kristal essence voor thuisgebruik mee. dat kan een enkelvoudige of een meervoudige essence zijn, dit is afhankelijk van uw klachten.

Enkele voorbeelden van de toepassing van kristal of edelsteen behandeling

  •  groei en/of ontwikkel processen;
  •  genezingsprocessen van allerlei aard;
  •  ondersteunend bij medische ingrepen;
  • verzachten de bijwerkingen van sommige medicijnen;
  • Examenvrees;
  • onrust / spanningen; Chronische klachten;
  • verwerken van (oud) verdriet;
  • Eigen balans herstellen


 

Kaart
E-mail
Info