Moder Maas Natuurgeneeskunde

kracht uit de natuur


Chakra healing -  individuele behandeling

 

Wat is chakra-healing

Chakra's zijn draaiende energie-wielen. Ze zijn belangrijk voor u fysieke- en  emotionele gezondheid en voor spirituele groei. elk chakra vibreert op een andere frequentie, heeft een eigen kleur en een eigen toon.

In de ideale situatie is elk van de 7 hoofd-chakra's even ver geopend (in balans en harmonie). Door diverse omstandigheden (inwerking van omgeving) kan het gebeuren dat de chakra's niet meer goed op elkaar zijn afgestemd. Dit verstoort de gezonde balans in het lichaam met als mogelijk gevolg ziekte. Door uw chakra's weer onderling in balans te brengen en op elkaar af te stemmen, staat u steviger in uw schoenen en zit u beter in uw energie.

Voor wie is chakra healing bedoeld?

Chakra healing is voor iedereen goed. Vooral als u zich niet lekker voelt kunt u van één behandeling al lekker opknappen. Bij moeilijke periodes in uw leven door, door ziekte, baanverlies of verlies van een dierbare of andere trauma's kunnen de chakra's makkelijk uit balans raken, terwijl u juist dan al uw energie hard nodig hebt.

Chakra healing en het behandelplan

Een volledige Chakra behandeling duurt ongeveer een uur. Eerst wordt elk chakra apart gescand door in te voelen en behandeld (indien nodig), op het laatst worden alle chakra's weer met elkaar in balans gebracht.

Voorbeeld van de toepassing van chakra healing

* weer in balans met jezelf willen zijn;

* lekkerder in je vel willen zitten;

* tijdens en na trauma verwerking;

* Bij diverse lichamelijke- emotionele- en energetische klachten;

* Na operatieve ingrepen.

* Bij psychische spanningen.

 

Kaart
E-mail
Info